Benvinguts al Vostre Blog

Hem pensat que era hora d’unir-nos tots els que ens dediquem a ensenyar ANGLÉS professionalment. L’objectiu és que puguem intercanviar experiències i materials i formar-nos. Volem convertir-nos en un punt de trobada dels professionals de l’anglés i organitzar jornades, xarrades i seminaris. Volem ser la veu dels professionals de l'anglés i col·laborar amb tots els relacionats amb l'anglés i amb l'administració educativa i que se’ns tinga en compte com a interlocutors a l'hora de prendre decisions.

An association to unite us all who teach English professionally has been created. The aim is to share experiences, exchange materials and encourage further training with conferences, lectures and debates and ultimately become the voice of teachers of English and liaise with all those involved and especially with our educational authority.

Wednesday 9 March 2011

Resum de les contribucions fetes pels socis d’APAVAC per dur a la reunió del dijous 10 de Març a Conselleria:

Resum de les contribucions fetes pels socis d’APAVAC per dur a la reunió del dijous 10 de Març a Conselleria:
Tots demanem que siga una prova externa i comuna, mateix dia i hora , elaborada per Conselleria  o EOIs  dins l’horari lectiu dels alumnes.
Algun tipus de reconèixement als professors de llengues estrangeres per tot el que suposa de treball fora del seu horari lectiu.
Les  dates de les pròximes convocatòries es posaran  sense interferir amb  cap Avaluació.
Equivalències, exemple: a França a l’acabar 4rt si tenen un 7 en Llengua Estrangera automàticament sel’s dóna l’A2 o també com es fa a Valencià, en acabar 2on de Batxillerat.
Seria interessant constatar la validesa de la titulació a nivell estatal, no es considera vàlida en les nostres  EOIs per cóm es realitza, i a l’estranger on ara mateixa no té cap validesa.
Hi ha sugerències per part d’alguns membres per tal de recaptar una tasa en concepte de drets d’exàmen.

Ja vos contarem cóm ha quedat la reunió.
Bones falles a tots.
APAVAC