Benvinguts al Vostre Blog

Hem pensat que era hora d’unir-nos tots els que ens dediquem a ensenyar ANGLÉS professionalment. L’objectiu és que puguem intercanviar experiències i materials i formar-nos. Volem convertir-nos en un punt de trobada dels professionals de l’anglés i organitzar jornades, xarrades i seminaris. Volem ser la veu dels professionals de l'anglés i col·laborar amb tots els relacionats amb l'anglés i amb l'administració educativa i que se’ns tinga en compte com a interlocutors a l'hora de prendre decisions.

An association to unite us all who teach English professionally has been created. The aim is to share experiences, exchange materials and encourage further training with conferences, lectures and debates and ultimately become the voice of teachers of English and liaise with all those involved and especially with our educational authority.

Tuesday, 25 January 2011

Convocatòria d'assemblees Unitàries

Hola!
Et reenvie la convocatòria d'assemblees unitàries (de tots els sindicats de la Mesa d'Educació) en contra de les retallades en educació. No cal dir la importància que s'implique el professorat d'anglés, ja que en la nova normativa sobre plantilles, la Conselleria d'Educació ha retallar dràsticament els desdoblaments en llengües estrangeres, que passaran el curs que ve de 3 hores setmanals a només 1.
T'agrairia que penjares la convocatòria al blog d'APAVAC.
Gràcies per avançat,
Beatriu Cardona, STEPV-Iv


No a les retallades!

Per un ensenyament de qualitat
Convocatòria d’assemblees unitàries el proper dimarts 25 de gener a les 18h.
Adjuntem els cartells.
 Per favor distribuïu-los entre el professorat del vostre centre.
Atentament

STEPV