Benvinguts al Vostre Blog

Hem pensat que era hora d’unir-nos tots els que ens dediquem a ensenyar ANGLÉS professionalment. L’objectiu és que puguem intercanviar experiències i materials i formar-nos. Volem convertir-nos en un punt de trobada dels professionals de l’anglés i organitzar jornades, xarrades i seminaris. Volem ser la veu dels professionals de l'anglés i col·laborar amb tots els relacionats amb l'anglés i amb l'administració educativa i que se’ns tinga en compte com a interlocutors a l'hora de prendre decisions.

An association to unite us all who teach English professionally has been created. The aim is to share experiences, exchange materials and encourage further training with conferences, lectures and debates and ultimately become the voice of teachers of English and liaise with all those involved and especially with our educational authority.

Plurilingüisme
Informe de les universitats sobre el plurilingüisme en

 l'ensenyament


Informe Ampli, Raonat i amb bibliografia al voltant del Plurilingüisme.


Les universitats de València, Alacant i Jaume I han remés un informe a la Conselleria d’Educació sobre la proposta de modificar el sistema lingüístic de l’ensenyament. El document, elaborat inicialment per experts de la Universitat d’Alacant en educació multilingüe, demana el manteniment i la promoció dels Programes d’Immersió Lingüística (PILi d’Ensenyament en Valencia (PEV).


==================================================================

se regula la aplicación del Portfolio Europeo de
las Lenguas electrónico, e-PEL(+14), en los centros de EducaciónResolución de 8 de abril de 2010 de la Dirección General de Ordenación y
Centros Docentes por la que se regula la aplicación del Portfolio Europeo de
las Lenguas electrónico, e-PEL(+14), en los centros de Educación
Secundaria, de Formación de Personas Adultas y en las Escuelas Oficiales
de Idiomas de la Comunitat Valenciana y se establecen los requisitos para su
================================================================No comments:

Post a Comment

You are welcome to give your opinion here

Note: only a member of this blog may post a comment.