Benvinguts al Vostre Blog

Hem pensat que era hora d’unir-nos tots els que ens dediquem a ensenyar ANGLÉS professionalment. L’objectiu és que puguem intercanviar experiències i materials i formar-nos. Volem convertir-nos en un punt de trobada dels professionals de l’anglés i organitzar jornades, xarrades i seminaris. Volem ser la veu dels professionals de l'anglés i col·laborar amb tots els relacionats amb l'anglés i amb l'administració educativa i que se’ns tinga en compte com a interlocutors a l'hora de prendre decisions.

An association to unite us all who teach English professionally has been created. The aim is to share experiences, exchange materials and encourage further training with conferences, lectures and debates and ultimately become the voice of teachers of English and liaise with all those involved and especially with our educational authority.

Wednesday 2 March 2011

CONCENTRACIONS DIVENDRES !!!!

Els sindicats d’ensenyament presenten un manifest unitari i la campanya de mobilitzacions contra les retallades en educació
Les organitzacions sindicals STEPV-Iv, FE CCOO-PV, CSI·F, ANPE i FETE-UGTPV han presentat aquest matí en roda de premsa el manifest unitari (que adjuntem) i la campanya d’assemblees comarcals (adjuntem el cartell) prèvies a les concentracions convocades el proper 3 de març a les Delegacions del Consell, a Castelló i Alacant, i al Palau de la Generalitat, a València.
En la roda de premsa els sindicats han recordat que el motiu de la mobilització és el rebuig a la política de retallades iniciada per la Conselleria d’Educació aquest curs que ha provocat la pèrdua de més de 1.200 llocs de treball. També han manifestat la preocupació per l’actitud de la Conselleria quant a la negativa, en la Junta de Portaveus de la setmana passada, d’acceptar les propostes sindicals unitàries per al calendari de negociació del que queda de curs.
Aquesta actitud de l’administració esgota la via de la negociació col·lectiva i reforça la necessitat d’iniciar un procés de mobilitzacions  a les organitzacions sindicals per tal d’evitar la consolidació i l’extensió de les retallades en l’ensenyament.
En eixe sentit, el manifest unitari presenta 16 reivindicacions que s’haurien d’aplicar per a garantir el manteniment de les condicions laborals del professorat i un mínim de qualitat del sistema educatiu valencià.
MANIFEST UNITARI
CARTELL: CONCENTRACIONS 3 DE MARÇ .. DISTRIBUIR ENTRE EL PROFESSORAT I COL·LOCAR EN EL TAULER D'ANUNCIS DEL CENTRE



CONCENTRACIONS
Dijous 3 de març, 18.30 h
Alacant: Casa de les Bruixes             València: Palau de la Generalitat                Castelló: Casa dels Caragols
DEFENSA EL TEU LLOC DE TREBALL.
NO A LES RETALLADES.NO MÉS AGRESSIONS AL PROFESSORAT