Benvinguts al Vostre Blog

Hem pensat que era hora d’unir-nos tots els que ens dediquem a ensenyar ANGLÉS professionalment. L’objectiu és que puguem intercanviar experiències i materials i formar-nos. Volem convertir-nos en un punt de trobada dels professionals de l’anglés i organitzar jornades, xarrades i seminaris. Volem ser la veu dels professionals de l'anglés i col·laborar amb tots els relacionats amb l'anglés i amb l'administració educativa i que se’ns tinga en compte com a interlocutors a l'hora de prendre decisions.

An association to unite us all who teach English professionally has been created. The aim is to share experiences, exchange materials and encourage further training with conferences, lectures and debates and ultimately become the voice of teachers of English and liaise with all those involved and especially with our educational authority.

Thursday 20 March 2014

As sent by CEFIRE Torrent<<Col.loquis en anglés per a adults>>




----- Mensaje reenviado -----
De: "CEFIRE de Torrent - Biblioteca" <bibliotorrent@edu.gva.es>
Para: "Undisclosed-Recipient:;"@edumail1.edu.gva.es
Enviados: Lunes, 10 de Febrero 2014 10:44:43
Asunto: Col.loquis en anglés per a adults






La Biblioteca Pública de València ha posat en marxa " Cultural Talks ", un programa de col·loquis i trobades en anglés dirigit al públic adult interessat en l'aprenentatge de l'idioma i a la comunitat angloparlant de la Comunitat. Les trobades se celebraran amb caràcter trimestral i l'objectiu és posar en contacte a persones de parla anglesa interessades a practicar el nostre idioma amb aquells que intenten millorar el seu coneixement de l'anglés.

Esta xarrada s'emmarca en un programa de col·laboració entre la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i l'escola del British Council , iniciada fa un any a través de la Biblioteca Pública de València, amb l'objectiu d'afavorir l'acostament cultural i fomentar l'aprenentatge dinàmic de la llengua anglesa entre la població.

El 7 de febrer va tindre lloc el primer col·loqui amb el títol " Living in our Digital Age".

En esta línia, fa un any la Biblioteca va inaugurar la secció English Córner for Young People , dedicada exclusivament a fons en anglés, on l'últim dijous de cada mes el British Council celebra diverses activitats de caràcter lúdic per als més menuts.



Per a més informació: Biblioteca Pública de Valencia: horari de dilluns a divendres de 9:00 a 20:30. Direcció: c/ Hospital, 13 Valencia. Teléfono: 96 256 41 30


Salutacions

Leonor Rodriguez
CEFIRE de Torrent-Biblioteca
Centre de Documentació
bibliotorrent@edu.gva.es
Telf.96.157.20.61 Ext.19
Lluerna: http://www.begv.gva.es/cefiregv/val_tcef.html




--
 chapas 2.jpg                     apavac10@gmail.com   
http://apavac.blogspot.com            
 
Now APAVAC is on Facebook;  follow us !!







--
 chapas 2.jpg                     apavac10@gmail.com   
http://apavac.blogspot.com            
 
Now APAVAC is on Facebook;  follow us !!



As sent by a member>>Follow the link to a very interesting number of articles on Bilingualism in Comunidad de Madrid

http://estadisticaeducativaparaturistas.blogspot.com.es/2014/03/el-bilinguismo-cani-en-el-espejo-de-las.html

--
 chapas 2.jpg                     apavac10@gmail.com   
http://apavac.blogspot.com            
 
Now APAVAC is on Facebook;  follow us !!