Benvinguts al Vostre Blog

Hem pensat que era hora d’unir-nos tots els que ens dediquem a ensenyar ANGLÉS professionalment. L’objectiu és que puguem intercanviar experiències i materials i formar-nos. Volem convertir-nos en un punt de trobada dels professionals de l’anglés i organitzar jornades, xarrades i seminaris. Volem ser la veu dels professionals de l'anglés i col·laborar amb tots els relacionats amb l'anglés i amb l'administració educativa i que se’ns tinga en compte com a interlocutors a l'hora de prendre decisions.

An association to unite us all who teach English professionally has been created. The aim is to share experiences, exchange materials and encourage further training with conferences, lectures and debates and ultimately become the voice of teachers of English and liaise with all those involved and especially with our educational authority.

Wednesday 18 May 2011

ACUDEIX A LES CONCENTRACIONS DEL 18 DE MAIG!






DIMECRES 18 DE MAIG, 18:30h: CONCENTRACIONS CONTRA LES RETALLADES EN EDUCACIÓ!-arxiu adjunt-

VALÈNCIA Corts Valencianes               CASTELLÓ Casa dels caragols              ALACANT Direcció Territorial d'Educació


ACUDEIX I FES-TE SENTIR CONTRA LES RETALLADES

DUGUES XIULETS, CASSOLES, ETC PER A FER SOROLL

DEFENSA EL TEU LLOC DE TREBALL


RETALLADES EN ENSENYAMENT PÚBLIC

Conselleria pretén tancar grups amb 35 alumnes en ESO, no autoritzar grups d'FP amb menys de 25 alumnes i augmentar l'horari lectiu del professorat a 20 hores

 STEPV anima al professorat a acudir massivament el 18 de maig a les concentracions contra les retallades

 Inspecció educativa està començant a donar instruccions als centres de secundària sobre els criteris que han d'usar per tal de constituir les unitats i determinar el professorat necessari per a posar en marxa el curs que ve.

Segons ha pogut saber STEPV, la Conselleria ha donat instruccions a la inspecció educativa per a incrementar les retallades d'unitats en secundària i FP. Aquestes instruccions als equips directius passen per tancar els grups d'ESO amb 35 alumnes (quan la ràtio legal no permet més de 30) i no autoritzar la constitució de grups de cicles formatius sense un mínim de 25 alumnes en la preinscripció (actualment és de 12). També es fusionaran programes lingüístics en valencià i castellà per a retallar, encara més, les unitats dels instituts. Quant al professorat s'estan donant instruccions per a incrementar les hores lectives del professorat de 18 a 20.

Les conseqüències d'aquestes mesures són l'increment d'alumnat per aula en secundària, la impossibilitat d'obrir nous cicles formatius per no complir amb el mínim d'alumnat, la reducció de grups en valencià, l'acomiadament de més professorat interí, l'augment de desplaçaments del funcionariat de carrera i l'empitjorament de les condicions laborals del professorat i de la qualitat de l'ensenyament. Una altra conseqüència de les retallades d'unitats serà que els Programes de Diversificació Curricular (PDC), no s'autoritzen si els centres no tenen un mínim de 6 unitats entre 3r i 4t d'ESO. Per tant, aquells centres que actualment compleixen aquest requisit i es queden amb menys de 6 grups perdran aquest programa de compensanció educativa.

STEPV, juntament amb la resta de sindicats educatius, han estat alertant durant aquest curs de la possibilitat que les retallades s'incrementaren el curs que ve, com s'està confirmant. En eixe sentit, el Sindicat anima al professorat a acudir massivament a les concentracions previstes a Alacant, Castelló i València el pròxim dimecres 18 de maig contra les retallades en educació.

També anima als equips directius a rebutjar aquestes noves retallades i a les pares i mares a denunciar els increments de ràtio perquè vulneren clarament la normativa vigent.



STEPV, CCOO i UGT animen al professorat a participar massivament en les concentracions del 18 de maig contra les retallades en educació

Els tres sindicats s'han entrevistat aquest matí amb Mònica Oltra, candidata de Compromís

Les organitzacions sindicals STEPV-Iv, FE CCOO-PV i FETE-UGT PV volen animar al professorat valencià a participar massivament en les tres concentracions convocades el pròxim dimecres 18 de maig a Alacant (Direcció Territorial d'Ensenyament), Castelló (Casa de les Bruixes) i València (Corts Valencianes) a les 18:30h.

Aquesta és la tercera mobilització que organitzen els sindicats educatius (les dues primeres juntament amb ANPE i CSIF que van decidir desmarcar-se de la unitat sindical per pressions polítiques) contra les retallades en educació, que s'agreujaran el curs que ve d'acord amb els criteris que inspecció educativa està donant a conéixer per a la configuració dels grups per al curs que ve i, per tant, per a la determinació de les plantilles.

Davant d'aquesta nova agressió a l'ensenyament públic, que se suma a la retallada de més de 1.200 docents d'aquest curs, els sindicats convocant fan una crida al professorat a acudir a les concentracions i a fer-se sentir amb xiulets, cassoles i tota mena d'instruments i aparells per a fer soroll i llançar el missatge al govern valencià actual i al que puga sorgir de les eleccions del 22 de maig que no consentirem cap retallada en educació.

D'altra banda, els STEPV-Iv, FE CCOO-PV i FETE-UGT PV s'han entrevistat amb Mònica Oltra, de Compromís, en la roda d'entrevistes amb els partits amb representació parlamentària per a conéixer de primera mà el programa educatiu. En l'entrevista, Oltra s'ha compromés a dotar els centres docents de les plantilles necessàries i ha rebutjat la política de retallades en educació iniciades per l'actual govern aquest curs.





La informació al dia     -    STEPV-Iv
C/ Juan de Mena, 18 Baixos   /  Tel: 96 391 91 47   /   Fax: 96 392 43 34
mailto:stepv@intersindical.org /   http://www.intersindical.org/stepv





No se encontraron virus en este mensaje.
Comprobado por AVG - www.avg.com
Versión: 10.0.1375 / Base de datos de virus: 1500/3640 - Fecha de publicación: 05/15/11



--

A       P       A       V       A       C

        Associació de professors d'anglés          apavac10@gmail.com
        de València,   Alacant  i  Castelló          http://apavac.blogspot.com