Benvinguts al Vostre Blog

Hem pensat que era hora d’unir-nos tots els que ens dediquem a ensenyar ANGLÉS professionalment. L’objectiu és que puguem intercanviar experiències i materials i formar-nos. Volem convertir-nos en un punt de trobada dels professionals de l’anglés i organitzar jornades, xarrades i seminaris. Volem ser la veu dels professionals de l'anglés i col·laborar amb tots els relacionats amb l'anglés i amb l'administració educativa i que se’ns tinga en compte com a interlocutors a l'hora de prendre decisions.

An association to unite us all who teach English professionally has been created. The aim is to share experiences, exchange materials and encourage further training with conferences, lectures and debates and ultimately become the voice of teachers of English and liaise with all those involved and especially with our educational authority.

Wednesday, 5 September 2012

Alvoltant de B1 i B2 als intituts


Hola,
sóc Maite Morell, professora d'anglés a l'IES Enric Valor de Pego, Alacant. He visitat la vostra web i he pensat posar-me en contacte amb vosaltres per si des de la vostra plataforma es pot fer alguna cosa per unir un poc el nostre col·lectiu tant de primària com de secundària i batxillerat i aconseguir frenar tots aquests despropòsits que des de Conselleria estan fent amb nosaltres i la nostra assignatura.  Mai cap altra assignatura ha estat tan desprestigiada i “patejada” com la nostra. He vist la carta que heu enviat a la premsa sobre els "helpers", i estic totalment d'acord, però no he vist cap referència en la web a la nova proposta de la senyora Consellera sobre realitzar les proves homologades del B1 i B2 en els centres d'ensenyament. Aquest és l'enllaç de conselleria i el vídeo promocional. Em sembla que unes proves que haurien de ser "homologades" i referent per a què els alumnes "realment prengueren l'anglés d'una manera seriosa", estan convertint-se en un simple "traure’s el carnet" d'anglés. Crec que caldria fer alguna cosa. En primer lloc per a que es tracte l'idioma com cal (amb mitjans, infraestructures en els centres, més horari per a l'assignatura, més materials de dotació..... i més esforç per part de l'alumnat en dedicació i pràctica... ), i en segon lloc, amb més respecte cap al professorat d’anglès que ha de lluitar dia a dia amb unes condicions en molts llocs nefastes, professorat que a més de les retallades generals i l'increment horari del proper curs, ha d'augmentar també les hores "extres" NO reconegudes , NO retribuïdes,  PREPARANT, CORREGINT, AVALUANT... UNES PROVES QUE DE CAP MANERA SÓN HOMOLOGADES (perquè cada centre pot elaborar-les de manera diferent, amb criteris diferents, amb mitjans insuficients...  proves que són sempre desiguals ),....... en definitiva, no sé la resta de companys, però els d'anglés ens sentim un " professorat apallissat ." (Per què no es planteja el mateix amb les proves de la Junta Qualificadora del Valencià??, cosa que també em semblaria un despropòsit).
No sé si a més d'enviar els comunicats a la premsa es podria fer alguna cosa més. No tinc molta confiança en els sindicats i no veig tampoc que el col·lectiu de professors/es d'anglés estiguen molt disposats a manifestar-se o reivindicar res..... si fora al contrari, demane disculpes de bestreta, però es degut a la falta d'informació.

Moltes gràcies. Atentament:
MAITE

No comments:

Post a Comment

You are welcome to give your opinion here

Note: only a member of this blog may post a comment.