Benvinguts al Vostre Blog

Hem pensat que era hora d’unir-nos tots els que ens dediquem a ensenyar ANGLÉS professionalment. L’objectiu és que puguem intercanviar experiències i materials i formar-nos. Volem convertir-nos en un punt de trobada dels professionals de l’anglés i organitzar jornades, xarrades i seminaris. Volem ser la veu dels professionals de l'anglés i col·laborar amb tots els relacionats amb l'anglés i amb l'administració educativa i que se’ns tinga en compte com a interlocutors a l'hora de prendre decisions.

An association to unite us all who teach English professionally has been created. The aim is to share experiences, exchange materials and encourage further training with conferences, lectures and debates and ultimately become the voice of teachers of English and liaise with all those involved and especially with our educational authority.

Monday, 18 October 2010

CAMBIO DE FECHA ASAMBLEA APAVAC

ATENCIÓN ........ATENCIÓN.........ATENCIÓN

Con motivo de la convocatoria de la reunión de Selectividad para los profesores de Valencia el próximo 27 de Octubre a las 17,30h, nos vemos obligados a cambiar la fecha de  nuestra asamblea de APAVAC al miércoles 17de Noviembre a la misma hora en el IES Luis Vives

No comments:

Post a Comment

You are welcome to give your opinion here

Note: only a member of this blog may post a comment.