Benvinguts al Vostre Blog

Hem pensat que era hora d’unir-nos tots els que ens dediquem a ensenyar ANGLÉS professionalment. L’objectiu és que puguem intercanviar experiències i materials i formar-nos. Volem convertir-nos en un punt de trobada dels professionals de l’anglés i organitzar jornades, xarrades i seminaris. Volem ser la veu dels professionals de l'anglés i col·laborar amb tots els relacionats amb l'anglés i amb l'administració educativa i que se’ns tinga en compte com a interlocutors a l'hora de prendre decisions.

An association to unite us all who teach English professionally has been created. The aim is to share experiences, exchange materials and encourage further training with conferences, lectures and debates and ultimately become the voice of teachers of English and liaise with all those involved and especially with our educational authority.

Tuesday, 24 June 2014

Public School , Be Proud !!

Levante-emv


COMUNITAT VALENCIANA Selectividad 2014
La valenciana más brillante del selectivo: ´No me quiero ir al extranjero´

La valenciana más brillante del selectivo: "No me quiero ir fuera"

RAFEL MONTANER | VALENCIA

 | Comentar

Neus Ridaura ha obtenido la mejor nota de Valencia y la segunda mejor autonómica en las Pruebas de Acceso a la Universidad con un 9,75. Quiere estudiar Medicina en la UV


--
 chapas 2.jpg                     apavac10@gmail.com   
http://apavac.blogspot.com            
 
Now APAVAC is on Facebook;  follow us !!No comments:

Post a Comment

You are welcome to give your opinion here

Note: only a member of this blog may post a comment.